Menu

Review Babor ampullen set: de Masterpiece Collection

Masterpiece Collection Babor

Zoals je weet, ben ik dol op huidverzorgingsproducten. Alles voor een mooie en stralende huid! Weg met een doffe en onzuivere huid! Ik ben vooral weg van de Babor ampullen sets omdat deze ampullenkuren zorgen voor overtuigende resultaten die al na 7 dagen zichtbaar zijn. De iconische ampullen sets zijn daarom kunstwerken op zichzelf! Net zoals het werk van een kunstenaar, combineren ze deskundigheid, techniek en ervaring. Voor de Limited Edition van de legendarische BABOR-ampullen set van dit jaar, creëert de gerenommeerde Duitse kunstenaar Paul Schrader exclusief een kunstwerk voor de glazen ampullen van BABOR. Ontdek de nieuwe Masterpiece collection van Babor!

De ultieme summer glow met de Babor x Paul Schrader ampullen

Zes kleurrijke highlights karakteriseren de verschillende 7-daagse ampulkuren uit de Masterpiece Collection van Babor. Zo ontstaat een overkoepelend kunstwerk – de MASTERPIECE COLLECTION – die dankzij het unieke design elke afzonderlijke kuur als een op zichzelf staand kunstwerk in de spotlights zet. De highlights van de collectie: De PhytoAHA-ampul completeert de intensieve PERFECTION-kuur en voor de eerste keer de CLEAR-set. Dit is een behandeling voor de onzuivere huid die de harten van ampullenliefhebbers sneller doet kloppen! Zo bereik je de ultieme glow deze zomer met de speciale ampullen collectie. Ben je benieuwd naar de rest van de kuur?

Een overzicht van de MASTERPIECE COLLECTION

FLAWLESS AND RADIANCE:

It’s time to shine! De Phyto AHA-ampul zorgt voor een gelijkmatige en jeugdig, stralende huid in slechts zeven dagen. Met 8% AHA-complex uit 100% natuurlijk fruitzuur van kumquat, citroen en pompelmoes, is deze kuur zacht voor de huid en tegelijkertijd uiterst doeltreffend. Het peeling-effect reduceert rimpeltjes en hyperpigmentatie en verfijnt de huid. Een extract van wilgenschors bevat natuurlijk salicylzuur dat de vorming van onzuiverheden voorkomt, terwijl allantoïne kalmeert en hydrateert. De huid ziet er onmiddellijk na gebruik rozig en fris uit.
PERFECTION: 7 x PHYTO AHA, 7 x 2 ml.

HYDRATION AND PLUMPING:

Stay hydrated! Een perfecte dorstlesser voor de droge huid. Het laagmoleculaire hyaluronzuur en de provitamine B5 van de Hydra-ampul zorgen onmiddellijk voor hydratatie, ze vullen de huid op en verminderen droogheidsrimpeltjes. De Perfect Glow-werkstoffen reduceren rimpeltjes en laten de huid er direct gladder uitzien. De teint toont egaler, de poriën worden bij regelmatig gebruik fijner en de huid ziet er gelijkmatiger rozig en fris uit. De kuur voor een optimaal gehydrateerde en vlekkeloze huid in slechts zeven dagen.
HYDRA: 3 x HYDRA PLUS, 4 x PERFECT GLOW.

SOOTHING AND REJUVENATING:

Sleep tight, beautiful! De kuur voor een geregenereerde, gekalmeerde en ontspannen huid in slechts zeven dagen. De werkstoffen van de SOS Calming-ampul bieden snel verlichting bij roodheid en een trekkerig gevoel. Een paddenstoelenextract vermindert de gevoeligheid van de huid en kalmeert de gestreste huid. Extract uit tijgergras ondersteunt de regeneratie en versterkt de huidbarrière. De mix van actieve werkstoffen van de Active Night-ampul is tijdens de nacht actief om de huid te vernieuwen, het behouden de versterking van de huidbarrière te ondersteunen en rimpels te verminderen. Gedurende de nacht ontstaat een stralend mooie huid die beter bestand is tegen de dagelijkse uitdagingen. REPAIR: 4 x ACTIVE NIGHT, 3 x SOS CALMING.

VITALITY AND PROTECTION:

Charge your batteries!Deze energieboost revitaliseert, versterkt en verfrist de vermoeid ogende huid in slechts zeven dagen. De Algae Vitalizer-werkstoffen uit plankton- en bruinalgenextract hydrateren intensief, vitaliseren en maken bij regelmatig gebruik rimpels minder diep. Een probiotische werkstof ondersteunt het microbioom van de huid en versterkt de huidbarrière. De Multi Vitamin-ampul met zijn krachtige cocktail van vitamine A, C, E, B5, B3, calcium en biotine, is de ultieme boost voor meer vitaliteit en een goed verzorgde, beschermde en versterkte huid. ENERGY: 4 x ALGAE VITALIZER, 3 x MULTI VITAMIN.

LIFTING AND FIRMING:

Lift it up! Hét beautygeheim voor een gladder uitziende huid? De LIFTING-kuur voor een stevigere huid die er onmiddellijk gladder en jonger uitziet. De 3D Firming-werkstoffen ondersteunen de stevigheid van de huid. De huid ziet er gladder uit en rimpels worden minder diep. De gezichtscontouren krijgen na regelmatig gebruik meer definitie. De Lift Express-werkstoffen bieden de ultieme antirimpel-power voor een onmiddellijk gladdere huid tot zes uur lang. Verschillende soorten rimpels worden verminderd en de huid krijgt meer veerkracht en elasticiteit. LIFTING: 4 x 3D FIRMING, 3 x LIFT EXPRESS.

PURIFYING AND REFINING:

De kuur voor een egale, zuiverdere huid in slechts zeven dagen. De Hydra Plus-ampul ondersteunt met laagmoleculair, hyaluronzuur en Provitamine B5 de aanvoer van vochtigheid en beschermt de huid tegen uitdroging. Zo is de huid perfect voorbereid op het absorberen van navolgende werkstoffen. De antibacteriële, matterende actieve ingrediënten uit de Active Purifier-ampul, waaronder Tea Tree Oil, leveren ultieme werkstoffen-power voor snelle hulp bij een onzuivere huid. Puistjes en mee-eters worden effectief verminderd. Het ontstaan van nieuwe onzuiverheden wordt voorkomen. CLEAR: 4 x HYDRA PLUS, 3x ACTIVE PURIFIER.

Clean Beauty en nog duurzaam ook!

Waarom ik gek ben op de Masterpiece Collection van Babor Ampullen? De BABOR-ampullen hebben een clean formule en bestaan voor 97% uit natuurlijke ingrediënten. Ze zijn veganistisch, vrij van siliconen, parabenen, PEG’s, synthetische polymeren en kleurstoffen zoals lactose, gluten en minerale olie. De nieuwe vouwdoos bestaat 100% uit gerecycled materiaal, de bijbehorende ampullenopener is duurzaam en bevat geen cellofaanpapier. Meer weten, bekijk hier de producten.

Meer lezen over Beauty & Lifestyle, lees dan ook:

Nog geen comments

    Laat een reactie achter

    error: This content is protected. Copyright © 2024 Your Travel Reporter. All rights reserved.