Menu

Digital nomad worden? Leer geld verdienen met je blog

Digital Nomad worden, leer geld verdienen met je blog. YourTravelReporter.nl

Online je geld verdienen als digital nomad, iedereen heeft er wel eens over nagedacht. Laten we eerlijk zijn, het is de droom van iedere blogger! Een digital nomad worden, het enige wat je nodig hebt is je laptop en een Wifi verbinding.

De Digital nomad lifestyle

Het maakt niet uit waar je bent op de wereld, want je werkt van achter je laptop. Op de bank in je pyjama of in een lunchroom! Locatie onafhankelijk werken. Je bepaalt zelf je werktijden, of dit nou ’s nachts is of om 9.00 uur ‘s morgens. Wanneer ben jij op je creatiefst en zit je in de flow? Wanneer en waar je aan het werk bent, bepaal jij helemaal zelf!

Online cursus voor aspirant digital nomads

We horen en lezen het overal: ‘vind je passie, wat is je purpose, je doel?’ Want als je daar je werk van kunt maken, hoef je geen dag in je leven meer te werken! Heel veel mensen dromen ervan om digital nomad te worden. Elaine Rau, succesvolle blogger en oprichtster van LadyBossBlogger.com, heeft daarom speciaal de cursus How to Start a Money Making Blog ontwikkeld. Met haar online cursus helpt ze startende bloggers op weg naar een succesvolle blog.

Een paar jaar geleden verloor Elaine haar baan en verhuisde ze naar Honduras in Midden-Amerika door privé omstandigheden. Ze sprak de taal niet en moest een inkomen zien te genereren. Zo kwam ze op het idee om een blog te beginnen om online geld te verdienen. Ze heeft uit eigen hand ervaren hoe je een succesvolle blog opzet zonder enige ervaring hierin te hebben.

Bewonder het uitzicht over de Santa Martha baai op Curaçao.

Geld verdienen als Influencer op Instagram?

Als je ervan droomt om een influencer op Instagram te worden en wilt leren hoe je het beste geld kunt verdienen op dit platform, heeft ze ook een cursus voor jou! Namelijk de online cursus Making Money as an Influencer.

Ik heb beide online cursussen gevolgd voordat ik begon aan mijn website. De cursussen zijn echt een bron van informatie. Je hoeft niet meer het internet af te struinen naar de beste tips en tricks en strategieën voor online marketing of social media. Elaine vertelt je precies wat je moet doen en hoe het werkt. Ik ben in maart 2020 begonnen met mijn Instagram account en heb inmiddels 5000 volgers!

Elaine heeft haar hart en ziel in beide cursussen gestoken en dat merk je als je door de materie heen gaat. Ze vertelt over haar persoonlijke ervaringen en fouten die ze heeft gemaakt en waarvan ze heeft geleerd, zodat jij niet dezelfde fouten maakt!

LadyBossBlogger Elaine leert jou stap voor stap hoe je écht geld kunt verdienen met je blog

De online cursus How to Start a Money Making Blog is een digitale handleiding die je stapsgewijs door alle basisprincipes leidt: vanaf het begin tot aan het hebben van een succesvolle en winstgevende blog. De cursus bestaat uit diepgaande modules waar je op je eigen tempo doorheen werkt. Je krijgt opdrachten die je gelijk in de praktijk kunt toepassen voor het starten van je eigen blog. Je volgt de cursus in een veilige online omgeving waarvoor je inlogt. En als je klaar bent met de cursus, blijft het online cursusmateriaal voor altijd toegankelijk.  

SEO, Affiliate marketing en nog veel meer

Uiteraard vertelt Elaine je hoe je geld kunt verdienen met je blog door Affiliate marketing op de juiste manier toe te passen. De cursus staat boordevol ongelooflijk nuttige informatie, waaronder:

  • De basis voor het starten van een succesvolle blog.
  • Leren over jezelf en je doelgroep.
  • Hoe je meer bezoekers naar je site genereert.
  • Het schrijven van pakkende SEO proof titels voor je blogs en het schrijven van goede content.
  • Strategieën voor social media en het verhogen van je engagement.
  • Hoe je betaalde samenwerkingen krijgt.
  • Marketingstrategieën: hoe je jezelf en je blog positioneert.
De glamoureuze stranden van South Beach in Miami.

Toegevoegde waarde

Zelfs ik, met mijn communicatie achtergrond, heb enorm veel aan deze praktische en duidelijke training gehad. Dus als je snel je kennis wilt bijspijkeren op het gebied van online marketing, bloggen, SEO en affiliate marketing, dan ben je bij Elaine aan het juiste adres!

Leer geld verdienen met je blog

Lijkt dit je wel wat? Als je je aanmeld voor één van de online cursussen van LadyBossBlogger via onderstaande link, dan krijg je 40% korting op de totaalprijs van de cursus!

Mocht je nog twijfelen, ik kan je deze online cursussen van harte aanbevelen.
Vind je de cursus te prijzig of wil je eerst kijken of je er echt wat aan hebt? Op Elaine’s website kun je je eerst aanmelden voor een gratis training, waarin ze ook veel goede tips geeft.

Goed doen voor een ander

Overigens gaat een deel van alle opbrengsten van LadyBossBlogger naar The Micah Project, een tehuis voor kinderen die voorheen op straat leefden in Honduras. Je steunt dus ook nog eens een goed doel met social impact als je besluit te investeren in jezelf en voor deze cursus te gaan. Wat houd je tegen?

“The best time to plant a tree was 20 years ago.
The second best time is now.”

Chinese proverb

Interessant artikel? Dan vind je dit ook leuk!

error: This content is protected. Copyright © 2024 Your Travel Reporter. All rights reserved.