Menu

High Tea in Den Haag: Lavinia Cakes ’n Buttons Review

Als je nog op zoek bent naar een exclusieve plek voor een bijzonder authentieke High Tea moet je bij Lavinia Tea Room in Den Haag zijn. Deze unieke tea room bevindt zich in de Piet Heinstraat in het centrum van Den Haag en biedt een vintage theehuis ervaring. Het is alsof je even in een andere wereld stapt. Ik was hier laatst om mijn verjaardag te vieren samen met mijn zus. Het is een van onze tradities om op zoek te gaan naar luxe high tea’s als uitje en dit is er eentje die je echt een keer zelf moet ervaren!

Charmante setting

Geen enkele high tea is hetzelfde bij Lavinia Cakes ’n Buttons. Lavinia, de eigenaresse van de Tea Room komt uit Roemenië en maakt alles zelf klaar. Ze zit boordevol creativiteit. Ook de unieke en authentieke inrichting van de zaak heeft ze zelf verzorgd, erg indrukwekkend! De ruimte ademt zo’n speciale sfeer. Je voelt je net een prinsesje in een paleis!  De decoratie doet je denken aan een paleis uit de negentiende eeuw zoals je ze wel eens ziet in de kostuumdrama’s op Netflix over Marie Antoinette en Sisi bijvoorbeeld. Ik vond het echt geweldig om mee te maken. Overal zie je vintage voorwerpen, knusse kussens en prachtige schilderijen. De hapjes waren ook heerlijk! De thee werd geserveerd in typische Engelse mooie potten en kopjes, heel schattig. Het was een unieke en plezierige ervaring, perfect om mijn verjaardag te vieren samen met mijn zus.

A cup of tea is a cup of peace.

Vegetarische High Tea

Wat je dieetwensen ook zijn, Lavinia kan hier rekening mee houden. We hadden de mooiste tafel in de ruimte namelijk in de etalage. Je kunt ook plaatsnemen in de bank voor je high tea en heerlijk loungen. We hadden het geluk dat er verder bijna niemand was (op een doordeweekse middag) dus het voelde echt aan als een VIP-ervaring. Alsof we de ruimte speciaal voor ons hadden afgehuurd! We kregen lekkere vegetarische hapjes geserveerd met perfecte hartige en hemels zoete perfecties gemaakt met natuurlijke ingrediënten. Ook een koffietje met amandelmelk was geen probleem. De zoetigheden gemaakt van chocolademousse waren om te smullen. Dit was zeker een van de beste high tea’s die ik ooit heb gehad! Let vooral op details zoals de kanten tafelkleed, het porselein, de antieke zilveren lepels en de Louis XIV stoelen. Where did she get these chairs, so pretty! Die zou ik thuis ook wel willen hebben! Alles was zo kunstig en prachtig om te zien dat ik niet kon stoppen met het maken van mooie foto’s.

Lees ook: Review theehuis Moychay.nl – De Tea Culture Club in Amsterdam

Catering

Heb je nog een speciale gelegenheid zoals je verjaardag of iets anders waar je een taart of hapjes voor nodig hebt? Ook daar kan Lavinia je mee helpen. Ze noemt zichzelf terecht Cake designer, Food Stylist en High Tea host. Haar hapjes zijn echt minikunstwerkjes om te zien. Het is zo mooi dat je het bijna zonde gaat vinden om het op te eten! Ze pakt het ook nog mooi voor je in om mee te nemen, aan alles is gedacht (zelfs plasticvrij). Lavinia is echt heel aardig en servicegericht en maakt je high tea tot een mooie herinnering. Wat mij betreft een dikke aanrader, ik kom hier zeker terug!

Lees ook: 5 x Luxe High Tea, dit is pas genieten

Let op: Als je hier langs wilt gaan voor een High Tea kan dit alleen op afspraak!

Nog geen comments

    Laat een reactie achter

    error: This content is protected. Copyright © 2024 Your Travel Reporter. All rights reserved.