Menu

Shea Moisture Manuka Honey + Coconut & Hibiscus Review

Shea Moisture review De perfecte haarverzorging voor krullend haar YourTravelReporter.nl

Heb je net als ik droog, dik en weerbarstig haar? Moeilijk te temmen en met een slag of krul erin? Lange tijd had ik echt moeite met het vinden van haarverzorgingsproducten die goed waren voor mijn haar en waardoor mijn krullen er goed en mooi genoeg uitkwamen. Dus ging ik het maar stijlen met mijn stijltang, omdat het er dan tenminste goed uitzag. Totdat ik de producten van Shea Moisture tegenkwam. Door een tip van een goede vriendin probeerde ik een paar producten van deze 100% natuurlijke haarverzorgingslijn en werd ik aangenaam verrast! De Shea Moisture Manuka Honey + Coconut & Hibiscus lijn hebben zulke fijne producten! Om je ook zo’n lange zoektocht te besparen deel ik graag mijn tips met je. Je leest hier mijn persoonlijke review van de volgende Shea Moisture producten:

  • Coconut & Hibiscus Curl & Shine Shampoo
  • Coconut & Hibiscus Curl Enhancing Smoothie
  • Manuka Honey & Mafura Oil Intensive Hydration Conditioner

Over de producten: Aromatherapy for your hair!

Ik ben juist voor deze combinatie gegaan omdat mijn haar door het jarenlange gebruik van stijltangen en het kleuren erg droog en beschadigd is geraakt. Hierdoor kan mijn droge en pluizige haar wel wat nodige hydratatie gebruiken, vandaar de toevoeging van de Manuka Honey & Mafura Oil Intensive Hydration Conditioner.

De Coconut & Hibiscus Curl & Shine Shampoo maakt je haar zacht en schoon. De producten ruiken daarnaast allemaal stuk voor stuk heerlijk. Vooral de Shea Moisture Manuka Honey & Mafura Oil Intensive Hydration Conditioner is geweldig, de geur is zo lekker en intens dat je er bijna van wilt snoepen. Aromatherapie for your hair! Zo lekker gewoon! Door deze conditioner te gebruiken komen je krullen er extra goed uit. Ik gebruik zelf na het wassen ook nog een leave-in conditioner voor extra mooi resultaat, maar misschien is dat voor jouw haar niet nodig. Ik heb echt dik en vol haar. Houd er rekening mee dat de geur van de producten best wel aanwezig is, dus als je hier niet van houd, is dit merk niet voor jou!

De Coconut & Hibiscus Curl Enhancing Smoothie kun je dagelijk gebruiken om je haar te ‘stylen’. De milkshakeachtige smoothie is geconcentreerd en voelt een beetje vettig aan, je hebt dus echt maar een klein beetje nodig. Mijn droge haar is er dol op. Je verdeelt dit over je haar, ik knijp/masseer het erin vanaf de onderkant en you’re ready to go! De krullen vallen mooi en zijn pluisvrij.

Het resultaat

Ik ben heel tevreden met de producten van Shea Moisture. Ik gebruik ze nu al jaren en sindsdien krijg ik alleen maar complimenten over mijn krullen en dat mensen eerlijk gezegd niet eens wisten dat ik een natuurlijke slag/krul in mijn haar had van mijzelf. Je krullen voelen weer zacht en licht aan. De producten verzwaren je haar dus niet. Je hoeft ook maar een klein beetje te gebruiken. Shea Moisture Coconut & Hibiscus Curl & Shine combinatie geeft je haar onmiddellijke hydratatie en glans, terwijl het kroezend haar voorkomt. Zeg maar dag tegen pluishaar! Voor mooie, gedefinieerde en verbeterde natuurlijke krullen.

Over Shea Moisture: Fair Trade en 100% natuurlijk

Zoals je weet ben ik een voorstander van Clean Beauty producten. Bio, Vegan, organic & chemicalfree zijn termen waar ik warm voor loop. Daarom past dit merk perfect in mijn straatje. Het merk Shea Moisture komt oorspronkelijk uit West Afrika en bestaat al sinds 1912. Ze gebruiken alleen maar pure ingrediënten in hun producten zoals Raw Shea Butter, Coconut, Hibiscus, Jamaican Black Castor Oil en Manuka Honey. Het zijn juist deze organische ingrediënten die je haar diep bevochtigen, droog haar verzachten en voor prachtige bouncy krullen zorgen.

Wat voor krullen je ook hebt, Curly, coily, of wavy haar. Ze hebben diverse producten en lijnen om je te helpen met jouw gewenste krullen resultaat. Waar ik ook blij mee ben is dat de producten helemaal vrij zijn van sulfaten, siliconen en parabenen. Geen chemicaliën dus, alleen puur natuur! Just the way I like it!

De producten van Shea Moisture Manuka Honey en de Coconust & Hibiscus lijn zijn verkrijgbaar bij bijna iedere Black Hair store bij je in de buurt (als je in de Randstad woont) of anders online lekker gemakkelijk te bestellen bij Bol.com.

Meer lezen over Beauty & Lifestyle? Lees dan ook:

Nog geen comments

    Laat een reactie achter

    error: This content is protected. Copyright © 2024 Your Travel Reporter. All rights reserved.