Menu

Suit Suit: De Fab Seventies Collectie

Suit Suit 70s Reis in Stijl yourtravelreporter.nl

SUIT SUIT

Iedere vrouw voelt zich graag ‘top of the world’ als ze op reis gaat; in stijl, georganiseerd en trots op de koffer die de mooiste en meest kostbare spullen voor haar draagt. Klaar om de wereld te ontdekken, op zoek naar inspiratie en avontuur. Reis in stijl met de koffers en tassen van Suit Suit de Fab Seventies Collectie.

FAB SEVENTIES
CORAL CLOUD ·REISKOFFER (66 CM)


Het waren de jaren van zelfontplooiing. De tijd waarin optimisme en idealisme het voortouw nam en waarin materieel bezit werd ingewisseld voor ervaringen. Het waren de jaren ´70 van de vorige eeuw. De Fab Seventies collectie is geïnspireerd op dit kleurrijke decennium. Uitgevoerd in warme, aardse tinten, zo kenmerkend voor die tijd, en afgewerkt met duurzame materialen zoals linnen en katoen. En de praktische packing cubes en fraaie tassen maken je reiscollectie helemaal compleet. Wil jij deze prachtige reiskoffer ook hebben? Reis in stijl en bestel hem hier!

SUITSUIT Fab Seventies Reiskoffer 66 cm – Coral Cloud

FAB SEVENTIES
LIMESTONE · UPRIGHT BAG

De Fab Seventies collectie van Suit Suit is nu uitgebreid met een prachtige shopper!
Een handige én stijlvolle shopper van vegan leather, linnen en katoen in matchende kleuren met de Fab Seventies koffers. Zo zie je er onderweg en tijdens je vakantie altijd fabulous uit. Aan de binnenkant van de tas vind je een klein vakje voor je smartphone en een ruim vak met genoeg ruimte voor een 13inch laptop, tablet of e-reader. Items zoals je portemonnee en sleutels kun je opbergen in een apart vak met ritssluiting. Het materiaal aan de binnenzijde is een mix van zacht polyester en katoen. Voordelen Perfect voor onderweg of een dagje shoppen. Verschillende (afsluitbare) vakken aan de binnenzijde Genoeg ruimte voor je dagelijkse essentials Verkrijgbaar in verschillende kleuren die matchen met de Fab Seventies koffers en reisaccessoires.

SUITSUIT – Fab Seventies – Limestone – Upright Bag

Bekijk hier de hele Fab Seventies Collectie

Reiskoffer 66 cm

FAB SEVENTIES –
CORAL CLOUD

Handbagage 55 cm

FAB SEVENTIES –
CUBAN SAND

Upright Bag

FAB SEVENTIES -LIMESTONE

error: This content is protected. Copyright © 2024 Your Travel Reporter. All rights reserved.