Menu

Vertaal apparaat VASCO TRANSLATOR V4 Review          

Vertaal-apparaat-VASCO-TRANSLATOR-V4-Review

Zoals je weet ben ik gek op gadgets en het uitproberen van de nieuwste dingen. Toen ik werd gevraagd om de nieuwe VASCO Translator V4 te testen, was ik direct nieuwsgierig. Als reisblogger kom je overal en is het wel handig om met lokale mensen te kunnen communiceren, want het Engels wordt nu eenmaal niet overal in de wereld vloeiend gesproken. Met dit handige vertaal apparaat kun je makkelijk uit de voeten tijdens je reis in zelfs China of de Emiraten. Hoe het werkt en wat de voordelen zijn vergelen met Google Translate? Je leest het hier mijn review!

Handig voor op reis


Nooit meer op vakantie de verkeerde maaltijd bestellen of de weg kwijtraken. Met de afbeeldingvertaler in de Vasco V4 translator, vertaal je gemakkelijk buitenlandse menukaarten, wegaanduidingen of routebeschrijvingen. Nieuwe mensen leren kennen of je verstaanbaar maken op de lokale markt gaat nu gemakkelijker dan ooit, want de vertaalmachine vertaalt meer dan 76 talen vanuit spraak. Hoe handig is dat?

Hoe werkt dit high-end vertaal apparaat precies?

De Vasco V4 vertaalt spraak, foto’s, tekst en gesprekken en zorgt voor snelle en efficiënte vertalingen in 108+ talen. Dit unieke vertaalapparaat wordt geleverd inclusief een SIM-kaart, voorzien van onbeperkt gratis internet wereldwijd.

Realtime gesprekken vertalen

Het toestel ziet er mooi uit en heeft een strak design. Het is beschikbaar in diverse hippe kleuren. Het heeft veel weg van een smartphone en beschikt ook over een camera. Het ligt lekker in je hand en is erg smal. De Vasco vertaalt meer dan 96% nauwkeurig en zorgt ervoor dat je woorden exact over komen zoals je ze hebt bedoeld. Geen last van ruis of miscommunicatie meer. Dat is wel zo prettig! Geen letterlijke of knullige vertalingen meer… Met dit apparaatje kun je gesprekken dus realtime vertalen en door de handige meegeleverde Vasco simkaart heb je levenslang gratis internet. Waar je ook bent, je vertalingen zijn dus altijd gratis, dit voorkomt vervelende verrassingen met je telefoonrekening achteraf. Dat klinkt toch als muziek in je oren!

Foto’s vertalen

Dit vertaal apparaat wordt geleverd met een breed scala aan functies die de manier waarop je reist en werkt blijvend zullen veranderen. De Vasco V4 biedt veel meer dan alleen gesproken vertalingen. Je kunt bijvoorbeeld een afbeelding vertalen door een foto te maken van een menu, de notulen van een meeting of een ander document, de V4 vertaalt deze foto en je kunt het in jouw gekozen taal aflezen van het scherm. Het is een heel gebruiksvriendelijke gadget met niet te veel knoppen. Zodra je door hebt hoe het werkt, is het easy!

Hoeveel talen zijn er beschikbaar

De handige pocket Vasco Translator V4 kan 108 talen vertalen vanuit een afbeelding, 76 talen vanuit spraak en 90 talen vanuit tekst.

Multitalk: vertalen in een groepschat

Met de functie MultiTalk kun je met tot wel 100 mensen tegelijk in een groepschat praten. Ieder spreekt of typt in zijn eigen taal, je Vasco V4 doet de rest.

• 108 Talen begrijpen
• levenslang gratis internet voor vertalingen
• Vertaald binnen 0,5 seconden
• Lees vanaf een 5 inch scherm
• krachtige luidsprekers (99 dB)

Mijn review: het voordeel van de V4 ten opzichte van Google Translate

Wat ik me direct af vroeg was wat het voordeel van de V4 was vergeleken met de Google Translate app. Want die heeft ook soortgelijke functionaliteiten. Welk merk je ook kiest, stem vertalers zijn altijd afhankelijk van internettoegang. Alleen Vasco vertaalapparaten worden geleverd met een SIM-kaart die je dus levenslang gratis en onbeperkt internet biedt. Je kunt dus overal ter wereld je vertaal apparaat gebruiken, altijd zonder extra kosten, zelfs wanneer je bijvoorbeeld naar Australië of China reist. Het enige minpuntje is dat het scherm zelfs voor mijn kleine handen soms te klein was met het tikken van tekst. Dus niet te snel intikken! Het is een flinke eenmalige investering, maar voor de reisliefhebbers onder ons, zeker de moeite waard!

Communiceren met mensen in het buitenland of zakendoen, maak eenvoudig contact en spreek in je eigen taal waar je ook heen gaat. Deze universele vertaalmachine is je perfecte reisgezelschap voor al je privé- of zakenreizen.

Vanaf nu op je vakantie inpaklijst: een vertaalapparaat met 108 talen en levenslang gratis internet voor vertalingen! Ook hebben? Neem dan een kijkje bij Vasco Electronics.

Genoten van dit artikel? Dan vind je dit ook leuk!

*Dit is een samenwerking. Lees meer hierover in de Disclaimer.

Nog geen comments

    Laat een reactie achter

    error: This content is protected. Copyright © 2024 Your Travel Reporter. All rights reserved.