Menu

Wereldkaart kopen? Deze NatGeo Vintage klassieker moet je hebben

Wereldkaart NatGeo the World YourTravelReporter.nl 9

Mijn liefde voor reizen is al op zeer jonge leeftijd ontstaan. Na het zien van de verfilming van Jules Vernes roman ‘Around the World in 80 days’ met Pierce Brosnan, had ik de reiskriebels al goed te pakken. Heel de wereld zien, dat wilde ik ook! Een wereldreis staat nog steeds op nummer een van mijn bucketlist. Deze droom houd ik levend met een mooie wereldkaart die mij hier dagelijks aan herinnert, zodat ik kan wegdromen over nieuwe bestemmingen. My visionboard of the world, to visualize my dreams! Wil je ook een mooie wereldkaart kopen voor aan de muur? In dit artikel vertel ik je alles over de NatGeo Vintage klassieker.

Wereldkaart kopen? Deze NatGeo Vintage klassieker moet je hebben

Wereldkaart kopen: een beleving aan je muur

De kaart die hier perfect voor geknipt is, is de National Geographic The World antiek – Large – Magneetbord! Deze ‘antieke’ National Geographic wereldkaart is een prachtige klassieke kaart van de wereld. Met zijn vintage look doet de kaart je denken aan oude perkamenten landkaarten van vroeger. Maar vergis je niet, deze wereldkaart is helemaal up-to-date! Het is een echt juweeltje met een mooi formaat voor in je huiskamer of werkkamer. Waar je deze kaart ook ophangt, hij maakt geheid indruk!

A map is the greatest of all epic poems. Its lines and colors show the realization of great dreams.

Gilbert Grosvenor

National Geographic The World: een kaart van formaat

Als je van reizen houdt en graag reis gerelateerde items aan je muur hebt hangen, naast je mooie vakantieherinneringen, is deze kaart het helemaal! Wat maakt de kaart zo uniek?
De National Geographic The World wereldkaart ‘large’ is een prachtige kaart van de wereld met een grootte waar je U tegen zegt. Hij is namelijk 185 x 122 cm breed, een kaart van formaat!

Magneetbord en klassieke wereldkaart in 1

De kaart heeft een oude look and feel, maar is dus helemaal actueel. Wat het tofste aan deze kaart is dat het een magneetbord is! Je krijgt bij je bestelling gratis een set van 10 schattige magneetjes bijgeleverd zodat je bijvoorbeeld je toekomstige reisplannen of de top tien van je bucketlist kunt uitstippelen. Hoe leuk is dat?

Details en ophangen

De kaart is een actuele politieke kaart met verbazingwekkende details en kwaliteit. Op deze kaart is goed te zien hoe het reliëf van de oceaanbodem eruit ziet. Alle landen staan er met grenzen en belangrijke steden keurig op, maar de nadruk ligt op de kleurstelling: de sepia kleurstelling past goed in een klassiek interieur. De kaart wordt in deze versie gelijmd op een plaat, voorzien van een mooie aluminium lijst en samen met een ophangsysteem meegeleverd. De kaart is mat geplastificeerd. 

Speciale kortingscode

Wil jij deze prachtige wereldkaart ook aan je muur hebben? Gebruik dan mijn speciale kortingscode: NATGEO2021 voor 10% korting! Deze kortingscode is een jaar geldig.
Klik hier om te bestellen.

Must-have wereldkaart

De kaart mag wat kosten, maar laten we wel wezen, deze blikvanger is het meer dan waard! Het is een mooie kaart waar je naar blijft kijken. Een must-have voor al je reisdromen!

Is deze kaart iets te groot naar je smaak, dan is hij ook beschikbaar in een kleinere variant, namelijk 117 x 76 cm.  

Foto’s: 2021 National Geographic Maps

Meer lezen over lifestyle, lees dan ook:

Nog geen comments

    Laat een reactie achter

    error: This content is protected. Copyright © 2024 Your Travel Reporter. All rights reserved.