Menu

Anti aging revolutie: de Aeternum crème van Pier Augé Review

We willen er allemaal mooi en jong blijven uitzien. In Hollywood lijkt het wel een obsessie en de grootste angst van veel vrouwen. Natuurlijk is er niets mis met een ouder wordende huid, maar we willen wel mooi ouder worden. Je hoeft je heil niet te zoeken in botox of andere draconische maatregelen. Door goed te zorgen voor je huid met een hydraterende crème kun je het proces enigszins vertragen. Ik weet er alles van want toegegeven, ik ben iets ouder dan ik eruit zie! Het geheim is dus om hier vroeg mee te beginnen, al van jongs af aan. Het merk Pier Augé lanceerde onlangs zijn nieuwste anti rimpel crème Aeternum – Infinite Youth Treatment. Dat klinkt veelbelovend, nietwaar? Nieuwsgierig als ik was, mocht ik deze exclusieve crème zelf uitproberen. Lees hier mijn review van deze nieuwe anti aging treatment.

De geschiedenis

De toegewijde Apotheker Pierre-Jules Augé uit Monaco bedacht in 1961 zijn eerste cosmetische huidformule uit liefde voor zijn vrouw. Als eerbetoon aan het 60-jarig bestaan brengt hij nu AETERNUM uit. Dit is een huidformule waarin duurzaamheid en harmonie tussen verleden, heden en eeuwigheid samenkomen.

Anti aging Revolutie

Plantaardige ingrediënten

Als vegan gaat mijn voorkeur uit naar plantaardige cosmeticaproducten. Het is belangrijk voor me dat de producten die ik op mijn huid gebruik vrij zijn van chemicaliën en dierlijke producten. Daarom is het een plus dat het merk Pier Augé in zijn crème de allernieuwste actieve ingrediënten zoals Bretons zeewier en rode reishi combineert. AETERNUM is een huidformule met meerdere werkzame stoffen waarmee de schoonheid van de rijpere huid behouden blijft.

Aeternum anti rimpel crème voor de rijpere huid

De huid krijgt de verzorging die ze verdient en de natuurlijke veroudering wordt tegengegaan. Dankzij de subtiele geur van AETERNUM waan je je in weelderigheid.

Reactiveert de jeugdigheid van de huid waardoor

deze haar oorspronkelijke harmonie kan terugvinden

Pier Augé

10 actieve ingrediënten

AETERNUM is samengesteld uit Bretons zeewier en rode reishi in combinatie met exclusieve ingrediënten die dezelfde aard, structuur en samenstelling van je huid hebben. Uitgangspunt hiervoor is de Dergyl©-methode. Dit wetenschappelijke kenmerk van Pier Augé is aanwezig in alle formules van het merk.

Twee kenmerkende stoffen met anti-aging eleigenschappen

BRETONS ZEEWIER

Dit is een speciaal koolhydraat verkregen uit een planktonachtig micro-organisme dat ervoor zorgt dat rimpels worden opgevuld en dat de huidstructuur fijner wordt.

RODE REISHI

Deze ‘paddenstoel van de onsterfelijkheid’ wordt al duizenden jaren gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde. De aanwezige glucanen en aminozuren beschermen de huid tegen een onnatuurlijke veroudering. Gelaatstrekken worden gladder (na twee weken) en de huid wordt versterkt en krijgt meer veerkracht.

Stress is slecht voor je huid!

We weten allemaal dat dagelijkse externe factoren zoals levensstijl, voeding en stress invloed kunnen hebben op de balans van je huid. Het werkt een onnatuurlijke huidveroudering in de hand. Rode reishi beschermt de huid juist tegen dit onnatuurlijke verouderingsproces.

8 actieve ingrediënten volgens de Dergyl©-methode

  • Het DH3-complex (hyaluronzuur, senna-extract en biometrische moisturiser) hydrateert de huid, laat de huid voller ogen en versterkt de huidbarrière.
  • Het amino-peptidencomplex stimuleert celvernieuwing en maakt de huid stralender.
  • Teunisbloemolie, camelia-olie en sheaboter voeden en revitaliseren de huid en ondersteunen de huid bij het regenereren.
  • Vitamine E is een antioxidant die de huid hydrateert en bijdraagt aan de veerkracht.

Toepassing & gezichtsmassage

In de crèmeverpakking krijg je een klein zilveren spatel bijgeleverd. Deze gebruik je om een beetje crème uit de pot te nemen. Daarna breng je de crème met je vingertoppen aan op je huid, waarbij je het zachtjes inmasseert. Je start met rustige bewegingen vanaf beide zijden van je kin werk je omhoog, langs je neus naar je voorhoofd. Deze beweging eindigt van je voorhoofd naar de slapen met platte vingers.

Hierna strijk je met je platte handen vanaf de jukbeenderen omhoog en beweeg je in de richting van je oren.

Als laatste beweeg je met je duimen en wijsvingers gevouwen over je kaaklijn vanuit je kin naar je oren. Eindig je ritueel door met je platte hand je hals zacht te masseren.

Het resultaat

Ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast ben door deze Youth Treatment. Al na een paar dagen gebruik ziet mijn huid er zichtbaar jonger uit en lijkt het egaler. Mijn huid lijkt lichter en straalt zelfs! Rimpels lijken wat zachter en verminderen. Ik ben blij met deze frisse, nieuwe en wat jongere uitstraling in de spiegel. Wat mij betreft, is dit een ideale anti anging crème voor de rijpere huid.

AETERNUM Infinite Youth Treatment 50ml is verkrijgbaar voor € 210,-

Meer lezen over Beauty & Lifestyle? Lees dan ook:

* Dit is een samenwerking met Pier Augé. Lees meer hierover in de Disclaimer.

Nog geen comments

    Laat een reactie achter

    error: This content is protected. Copyright © 2024 Your Travel Reporter. All rights reserved.