Menu

Over mij

Profiel 1 YourTravelReporter.nl

Meet Your Travel Reporter

Welkom Wanderluster! Ik ben Mila, jouw reisreporter en dit is mijn persoonlijke online reismagazine vol met inspiratie over bijzondere bestemmingen die buiten de gebaande paden liggen. Ik ben reporter, fotograaf en content creator. Met een achtergrond in Marketing & Communicatie en een passie voor reizen. Ik reis al 20 jaar de hele wereld over op zoek naar de mooiste bestemmingen. Ik heb in het buitenland gewoond, gewerkt en gestudeerd. Reizen is mijn lust en mijn leven. Al mijn reisverhalen en inspiratie deel ik graag hier met jou!

My Philosophy

Ik schrijf, maak en produceer reportages over unieke bestemmingen, bijzondere culturen, evenementen en meer. Het mooiste aan reizen vind ik het ontdekken van nieuwe culturen, de mensen en de verhalen die ze te vertellen hebben. Dit zie je ook terug in mijn reportages. Het is mijn doel om je met mijn verhalen en fotografie te laten zien hoe mooi de wereld is en je te inspireren om deze zelf te gaan ontdekken.

The Experience

Droom je van tropische paradijs eilanden? Expedities in India of een spirituele ontdekkingstocht door Tibet? Ik laat het je zien door mijn lens. Ik vertel je mijn reisverhalen op mijn eigen unieke manier. Met mijn foto’s neem ik je visueel mee op reis voor een échte reisbeleving. Een foto zegt meer dan 1000 woorden.

Lifestyle

Ook schrijf ik items over ‘Lifestyle‘ in de breedste zin van het woord. Hier lees je van alles over beauty, luxe en welzijn. Bedoeld om jou te inspireren. Neem een kijkje op de website en laat je verrassen. Get inspired!

Liefs Mila, Your Travel Reporter

Handtekening Your Travel Reporter Mila

To travel is to live

HANS CHRISTIAN ANDERSEN
error: This content is protected. Copyright © 2024 Your Travel Reporter. All rights reserved.