Menu

Samenwerken

Samenwerken voor de mooiste reisreportages

Your Travel Reporter is een online glossy reismagazine voor Nederlandse reizigers. Het is een uniek platform voor avontuurlijke mannen en vrouwen die op zoek zijn naar inspiratie voor hun volgende reis. Als reismagazine zijn we altijd op zoek naar interessante samenwerkingen.

Unieke Branding Your Travel Reporter

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als Communicatieadviseur en Content Marketeer. Hierdoor weet ik reisbestemmingen als geen ander in de schijnwerpers te zetten. Alle content op deze website schrijf ik zelf. Ook de fotografie voor de reisreportages schiet ik zelf. Met mijn foto’s neem ik de lezer visueel mee op reis voor een échte reisbeleving.

De authentieke huisstijl en design van Your Travel Reporter heb ik zelf ontworpen. Alle elementen, zoals de lay-out, typografie en kleurgebruik zijn zorgvuldig uitgekozen om een complementair geheel te vormen met het concept van een reismagazine. Evenals de naam en het logo van mijn reismagazine.

Kwaliteit & creativiteit

Door mijn achtergrond in de marketing & communicatie ben ik graag creatief bezig en zit ik altijd vol ideeën. Ik besteed veel aandacht aan de visuele aantrekkelijkheid en diepgang van mijn artikelen. Hoogwaardige content maken staat centraal. Met de unieke branding van Your Travel Reporter en mijn werkervaring bereik ik een gericht publiek voor merken, producten, hotels en toeristenbureaus.

Mogelijkheden samenwerken

Wil je jouw merk onder de aandacht brengen van ons platform? Dat kan! Uiteraard denk ik graag mee over de mogelijkheden van een samenwerking en de creatieve uitwerking hiervan, die het beste binnen Your Travel Reporter en haar doelgroep past. 
Enkele voorbeelden:

  • Destination Marketing; persreizen
  • Social Media Campagnes
  • Branded Content/artikelen
  • Reviews
  • Linkvermelding
  • Brand Ambassador
  • Fotografie

Interesse in samenwerken?

Wil je meer informatie over mijn doelgroep en mijn mediakit ontvangen? Of heb je interesse om samen te werken? Neem dan contact op met me en deel je ideeën met mij. Ik hoor graag van je!

Fotografie opdrachten

Je kunt mij ook inhuren voor opdrachten als mijn fotografiestijl jou aanspreekt. Bekijk hier mijn portfolio. Heb je interesse? Stuur mij een berichtje met je aanvraag.

Eerdere collabs

Your Travel Reporter werkte eerder o.a. samen met: St. Maarten Tourism Bureau, Aruba Tourism Authority, Asia Direct, Reisboekwinkel De Zwerver en Saal Digital fotoproducten.

error: This content is protected. Copyright © 2021 Your Travel Reporter. All rights reserved.