Menu

Samenwerken

Voor de mooiste reisreportages

Your Travel Reporter is een online reismagazine voor Nederlandse reizigers. Het is een uniek platform voor avontuurlijke mannen en vrouwen die op zoek zijn naar inspiratie voor hun volgende reis. Als reismagazine zijn we altijd op zoek naar interessante samenwerkingen.

Unieke Branding Your Travel Reporter

In het dagelijks leven ben ik werkzaam als Communicatieadviseur en Content Marketeer. Als communicatiespecialist weet ik reisbestemmingen als geen ander in de schijnwerpers te zetten. Alle content op deze website schrijf ik zelf. Ook de fotografie voor de reisreportages schiet ik zelf. Met mijn foto’s neem ik de lezer visueel mee op reis voor een échte reisbeleving.

De authentieke huisstijl en design van Your Travel Reporter heb ik zelf ontworpen. Alle elementen, zoals de lay-out, typografie en kleurgebruik zijn zorgvuldig uitgekozen om een complementair geheel te vormen met het concept van een reismagazine. Evenals de naam en het logo van mijn reismagazine. Ik ben graag creatief bezig en zit altijd vol ideeën. Met de unieke branding van Your Travel Reporter en mijn communicatie achtergrond bereik ik een gericht publiek voor merken, producten, hotels en toeristenbureaus.

Mogelijkheden samenwerken

Uiteraard denk ik graag mee over de mogelijkheden van een samenwerking en de creatieve uitwerking hiervan, die het beste binnen Your Travel Reporter en haar doelgroep past. 
Ik bespreek hieronder een aantal voorbeelden.

Persreizen
Destination marketing campagnes waarbij ik op reis ga naar bestemmingen behoort natuurlijk tot de mogelijkheden. Tijdens de reis besteed ik uitgebreid aandacht aan de bestemming op mijn social media. Vervolgens publiceer ik een mooie reisreportage over mijn ervaringen. Natuurlijk aangevuld met schitterende foto’s en eventueel video’s.

Social Media
Maak gebruik van mijn netwerk om je product of bestemming onder de aandacht te brengen van reislustigen. Ik kan social media campagnes verzorgen op diverse kanalen, denk aan gesponsorde stories, posts of video’s.

Reviews
De nieuwste hotels, accommodaties, koffers of andere reisproducten probeer ik graag uit. Vervolgens schrijf ik hier een eerlijk en uitgebreid artikel over.

Linkvermelding en advertenties
Vanuit mijn artikelen kan er gelinkt worden naar andere organisaties of producten, die passen bij de doelgroep van Your Travel Reporter en haar content.

Winacties
Ik maak mijn lezers graag blij met een leuke prijs. Als je een product hebt wat je graag op deze manier wilt promoten onder mijn doelgroep, neem gerust contact met mij op.

Fotografie
Alle fotografie op deze website is door mijzelf gemaakt (op een enkele na). Bekijk hier
mijn portfolio. Heb je een foto gezien die je graag zou willen gebruiken? Dat kan, stuur mij een e-mail of kijk in de shop voor prints van mijn fotografie. Je kunt mij ook inhuren voor opdrachten als mijn fotografiestijl jou aanspreekt.

Portfolio
Shop

Interesse in samenwerken?

Wil je meer informatie over mijn doelgroep en mijn mediakit ontvangen? Of heb je interesse om samen te werken? Neem dan contact op met mij of stuur een e-mail naar: info@yourtravelreporter.nl.

Your Travel Reporter werkte eerder o.a. samen met: St. Maarten Tourism Bureau, Aruba Tourism Authority en Saal Digital fotoproducten.

error: This content is protected. Copyright © 2021 Your Travel Reporter. All rights reserved.