Menu

Fotografie

Fort Amsterdam in Curaçao

Op zoek naar perfectie

Fotografie is mijn tweede passie. Alle foto’s van de reisverhalen op Your Travel Reporter© heb ik zelf geschoten (op een enkele na). Ik ben altijd op zoek naar die ene look of perspectief om de foto net even anders te schieten. Op zoek naar perfectie. To give it an edge, as to speak.
Ik ben vroeger ooit begonnen met een ouderwetse APS camera. Ik ben heel lang fan geweest van de Canon Digital Ixus, de Canon PowerShot G9 en mijn FUJIFILM X10. Maar toen werd het tijd om over te stappen op een échte DSLR camera.

“One picture is worth a thousand words”.

F. BARNARD

Een foto zegt meer dan 1000 woorden

Het selecteren en nabewerken van de allerbeste foto’s geeft mij erg veel plezier en energie. Een foto zegt meer dan 1000 woorden, daarom geef ik deze foto’s een prominente plaats in mijn reismagazine. Ze zorgen voor een échte reisbeleving. Iedere foto op deze website heb ik met zorg uitgekozen.

Portfolio
Shop

Portfolio Travel Photography

Tegenwoordig gebruik ik mijn Canon Eos 100D, de kleinste DSLR camera op de markt. Perfect geschikt voor mijn kleine handen! Kijk gerust op mijn portfolio voor mijn reisfotografie en Instagram account @yourtravelreporter als je benieuwd bent naar meer van mijn foto’s.

Webshop: Mijn foto aan jouw muur

Zoek je nog iets moois voor aan de muur? Neem dan een kijkje in mijn webshop. Als je doorklikt op een afbeelding van je keuze kun je deze laten afdrukken op print, canvas of Acrylglas in mijn shop bij ‘Werk aan de muur‘. Je kunt er terecht voor kleine fotoprints tot wandvullend behang.

Opdrachten

Je kunt mij ook inhuren voor opdrachten als mijn fotografiestijl jou aanspreekt. Heb je interesse? Stuur mij een berichtje met je aanvraag.

Interesse in een foto?

Heb je een foto gezien die je graag zou willen gebruiken voor in een tijdschrift, op je website, in een brochure of andere commerciële uiting? Neem dan contact met mij op.

error: This content is protected. Copyright © 2024 Your Travel Reporter. All rights reserved.