Menu

Alles over mijn DÉCAAR anti-aging skincare routine

Skincare-routine

Zoals je weet ben ik gek op de natuurlijke huidverzorgingsproducten van DÉCAAR.  Dit merk blijft nieuwe producten ontwikkelen voor het verbeteren van je huid. Ik schreef al eerder over hun Age Reverse lijn. In dit artikel ga ik dieper in op de producten die ik in mijn dagelijkse skincare routine gebruik om er stralend uit te blijven zien!

Over DÉCAAR:  ”Dare to be Yourself”

Jezelf blijven in een wereld waarin zoveel van ons wordt verwacht, kan lastig zijn. DÉCAAR streeft ernaar om veilige en natuurlijke cosmeticaproducten van topkwaliteit te ontwikkelen. Het merk gelooft in een gezonde huid, voor blijvende schoonheid, zodat je jezelf kunt zijn en je prettig voelt in je eigen lichaam.

Natuurlijke ingrediënten

DÉCAAR producten worden gemaakt van actieve, natuurlijke ingrediënten die veilig zijn voor jouw huid, jouw lichaam en voor het milieu. Door constante innovatie garanderen ze onmiddellijke en langdurig zichtbare resultaten bij het gezond maken en behouden van de huid.

Innovatieve producten

DÉCAAR is een nieuw en modern cosmeceutical merk dat is gebaseerd op de jarenlange ervaring en kennis van de meest gerenommeerde cosmeceutische formuleerders in de industrie. Zij delen allemaal één geloofsovertuiging, namelijk: ‘de basis van schoonheid wordt gevonden in de gezondheid van de huid’. Die twee werelden worden samengebracht voor de allerbeste resultaten in de salon. Hun producten en behandelingen zijn stuk voor stuk innovatief, uniek, veilig en heel effectief.

Mijn Skincare Routine

Stap 1 Natural Exfoliation Scrub

Het is belangrijk om je huid goed schoon te houden. Eens per week gebruik ik de nieuwe Natural Exfoliation Scrub. Deze fantastische exfoliator zorgt voor een zijdezachte en stralende huid. Vermindert comedonen en verstopte poriën. Bevat Aloë Vera en Kaoline, die de beschadigde huid intensief herstellen. De milde exfoliator kalmeert de huid en geeft het een stralende en gezonde gloed. 

Stap 2 Cleansing Milk

De DÉCAAR Cleansing Milk is een cleanser met een lage pH-waarde. Helpt bij het verwijderen van onzuiverheden en vuiligheid van je huid, waarbij de natuurlijke pH- waarde intact blijft. Daarmee is deze reiniger ideaal voor de gevoelige en droge huid. Alhoewel de Cleansing Milk een zeer milde werking heeft, reinigt het de huid grondig van make-up, zelfs de oogmake-up. Deze gebruik ik dus dagelijks om mijn make-up te verwijderen voor het slapen gaan.

Stap 3 Age Defying Serum

Dit is een intensief liftend serum geformuleerd met krachtige actieve ingrediënten afgeleid van de epigenetische filosofie. Het keert de tekenen van veroudering drastisch terug en verbetert de uitstraling en de jeugdigheid van je huid. Daarnaast creëert het een egale teint. Dus als je er direct jonger uit wilt zien, is dit je go to product!

Tijdens mijn vakantie gebruikte ik deze serum onder mijn primer en daar bovenop gebruikte ik weer de zonbescherming van DECAAR. Mijn huid zag er echt goed uit, ik ben heel tevreden over dit serum. Wat mij betreft een blijvertje! Dit serum is voor € 104,30 te koop voor 30 ml bij Decaar.nl. Je kunt deze altijd aanbrengen voor je reguliere dagcrème.

Stap 4 Absolute Hydro Cream

Dit is mijn dagelijkse dagcrème, deze Absolute Hydro Cream is een rijke en hydraterende crème, die je droge huid onmiddellijk en langdurig hydrateert en tegelijkertijd fijne lijntjes verbetert. Het hydrateert de huid tijdens warme zomerdagen en biedt haar een verzachtend effect. Het grote verschil tussen de absolute en absolute + creme, is dat de absolute + meer voedende werkstoffen bevat, voor een nog diepere hydratatie.

Mijn conclusie en review van mijn DECAAR Skincare Routine

Ik ben erg tevreden over deze huidverzorgingsproducten van DECAAR. Vooral het gebruik van de gezichtsreiniger, scrub en hydratatie combinatie van de vier producten tegelijk hebben een synergetisch effect. Mijn huid straalt en ziet er fris en jeugdig uit! Het zijn hele fijne producten om te gebruiken die ook lekker ruiken. Ze maken waar wat ze beloven. Lijkt het je wel wat om een van deze producten uit te proberen? Klik hier voor meer informatie.

Meer lezen over Beauty & Lifestyle? Lees dan ook:

*Dit is een samenwerking met DECAAR. Lees meer hierover in de Disclaimer.

About Author

Hi, Ik ben Mila, jouw reisreporter en met mijn plaatjes neem ik je mee op reis naar unieke bestemmingen, tropische paradijzen en luxe cruisevakanties. Genoten van dit artikel? Je kunt me gemakkelijk ondersteunen zodat ik mooi content voor jou kan blijven maken. Kijk op mijn Partnerpagina voor meer informatie. Alvast hartelijk dank voor je steun!

Nog geen comments

    Laat een reactie achter

    error: This content is protected. Copyright © 2024 Your Travel Reporter. All rights reserved.