Menu

BaByliss 9000 Cordless Straightener Review: zo glad en stijl

Review BaByliss 9000 Cordless Straightener

Als je haar maar goed zit toch? Vind je het ook fijn om er zeker van te zijn dat je haar tip top eruit ziet, waar je ook bent? Anders ik wel, zeker als ik op reis ben! Ik kreeg kortgeleden de kans om de nieuwe draadloze BaByliss 9000 Straightener uit te proberen. Hier was ik dus wel benieuwd naar! Lees hier mijn review van ’s werelds eerste hoogwaardige draadloze stijltang – de Babyliss 9000 Cordless Straightnener!

BaByliss 9000 Cordless Collection

Met de 9000 Cordless Collection van BaByliss creëer jij de perfecte summer look whenever, wherever. Of je je nu op een festival bevindt en je coupe nog even de perfecte krul wilt geven of op wel verdiende vakantie bent en de wind door je steile haren laat waaien; met de draadloze haartools van BaByliss kun je overal en op iedere locatie zorgen dat je haar er tot in de puntjes gestyled uitziet. Een “Bad hair day” is verleden tijd. De Babyliss 9000 Cordless Straightener die ik mocht uitproberen is onderdeel van de Babyliss 9000 Collection. Dit is een collectie van vier verschillende draadloze tangen om je haar te stylen.

Babyliss 9000 Cordless Straightener – DRAADLOZE STIJLTANG

De krachtige lithium-ion batterij zorgt ervoor dat de stijltang net zo goed is als een stijltang met snoer. De BaByliss 9000 is supersnel op temperatuur én hij blijft dit ook. Zo style je iedere lok even mooi glad en steil. De stijltang is mooi rond afgewerkt, zodat je naast steil haar ook slag of krullen met gemak kunt maken.

Met deze ultra-krachtige draadloze stijltang ben je verzekerd van mooi glanzende steile lokken. Je kunt de tang na drie uur snelladen een half uur lang non-stop gebruiken. Ideaal voor een snelle touch-up of een hele nieuwe look. Aangedreven door lithiumionbatterij, met nauwkeurige elektronische controle levert deze revolutionaire draadloze stijltang onmiddellijke opwarming en directe warmterecuperatie voor uitzonderlijk zacht haar, waar en wanneer je wilt. Een musthave voor jezelf en je haar. Als je de tang trouwens 5 minuten niet gebruikt, schakelt hij automatisch de slaapmodus in. Wat ook mooi is dat je er een Siliconen hoes voor het veilig opbergen en meenemen van de stijltang in je tas of koffer bij krijgt. Erg handig!

9000 Draadloze stijltang, €199,90. Klik hier voor meer informatie.

Cordless Waving Wand – DRAADLOZE KRULTANG – 28MM

De BaByliss 9000 Cordless Waving Wand is een draadloze krultang met een diameter van 28 mm. Ideaal voor het creëren van mooie losse golven. Wikkel je haar gemakkelijk en snel om deze Cordless Waving Wand en je hebt binnen no time een mooie wavy coupe. De tang warmt snel op en de keramische coating zorgt ervoor dat je haar niet beschadigd.

9000 Draadloze krultang, €179,90. Klik hier voor meer informatie.

Cordless Curling Tong – DRAADLOZE KRULTANG MET KLEM – 25MM

Creëer je liever een mooie krullenbos met een draadloze krultang mét klem, dan hoort deze Cordless Curling Tong thuis in je tas! Deze krultang beschikt over het revolutionaire verwarmingselement: Micro-Heating Matrix. Dit element is precies aangepast aan de vorm van de tang voor een gelijkmatige warmteverdeling en constante opwarming van iedere lok, zelfs bij lagere temperaturen.

Geen stopcontact in de buurt? No worries dankzij 40 minuten snoerloos gebruik ben je flexibel om toch je gewenste coupe te creëren.

9000 Draadloze krultang met klem, €179,90. Klik hier voor meer informatie.

Lees ook: Moeiteloos losse krullen in je haar met de BaByliss Wave Secret Air

Cordless Waver – DRAADLOZE GOLVENTANG

Kies je toch voor de trend van nu, kies dan voor de 9004 draadloze golventang. Voor snelle gedefinieerde beachy golven. Zelfs op lage temperatuur creëer je nu de perfecte golven door het Revolutionair Micro Heating Matrix verhittingssysteem die zorgt voor consistente, gelijkmatige hitte.
9000 Draadloze Golventang. €179,90. Klik hier voor meer informatie.

Mijn ervaring

Ik vind de BaByliss 9000 Cordless Straightener echt super! Omdat hij draadloos is, kun je hem gewoon altijd in je tas doen en overal naartoe meenemen. Naar je avondje uit of op reis. Geen gehannes meer met snoertjes die te kort of te lang zijn of stekkerdozen in de badkamer die in de weg zitten. Je hebt gewoon je handen vrij om je haar goed te stylen of om je haar even bij te werken, mocht dit nodig zijn. Na een regenbui, zoals we die gewend zijn in Nederland, is dat wel zo fijn. Zeker als je een belangrijke afspraak hebt! Wat mij betreft een musthave voor op reis. Vergeet alleen niet om hem de avond ervoor op tijd op te laden, hier heb je wel even voor nodig, maar dan ben je de volgende ochtend ready to go!

Meer lezen over Beauty & Lifestyle, lees dan ook:

Nog geen comments

    Laat een reactie achter

    error: This content is protected. Copyright © 2024 Your Travel Reporter. All rights reserved.