Menu

Moeiteloos losse krullen in je haar met de Wave Secret Air

Moeiteloos-krullen-in-je-haar-Wave-Secret-Air-Review-Babyliss

Get the ultimate beach look this summer! Losse, natuurlijke golven zijn de trend van het moment. Met deze beachlook zie je er pefect geknipt uit een voor een dagje flaneren op het strand. Deze hedendaagse stijl is casual en toch chic, mooie losse krullen in je haar maar niet te rommelig. Een moeiteloos uitziende look, maar toch is deze slag één van de moeilijkste haarstijlen om te creëren. Het kost veel moeite om eruit te zien alsof je er niets aan hebt gedaan. But not anymore! Want BaByliss introduceert de nieuwe Wave Secret Air waarmee je deze look makkelijk thuis zelf kunt creëren. Ik ben zelf dol op krullen dus ik was super blij dat ik als een van de eersten deze styler mocht uitproberen, lees hier mijn review!

Nieuw van BaByliss

Deze baanbrekende styler is gemakkelijk in gebruik en creëert automatisch lang houdende losse krullen op alle haartypes in slechts minuten. Heb je krullen van jezelf? Je hoeft deze niet eerst te ontkrullen voordat je aan de slag gaat. Dat scheelt tijd! Je hebt werkelijk geen enkele styling-skills nodig, de Wave Secret Air doet het werk voor je.

Makkelijk thuis je haar stylen

De Technologie

Je kunt kiezen uit drie temperatuurinstellingen – 180°C, 200°C en 230°C. Met de Wave Secret Air kan je dus golven creëren op alle haartypes. Een microprocessor checkt 50 x per seconde de vier krachtige verhittingselementen. Dit reguleert de temperatuur in de krulkamer zodat je steeds consistente resultaten krijgt.

Slimme Anti-Klit Technologie

De Wave Secret Air heeft slimme sensoren die detecteren of het haar correct in het apparaat is geplaatst. Als dit niet het geval is, dan laat de tool het haar direct los om klitten te voorkomen. Heb je je pluk haar niet goed doorgekamd? Of zit er een klit in, ook dan zal de styler je haar loslaten.

Auto Curl Technologie

Nadat een pluk haar in de Wave Secret Air is geplaatst en het handvat gesloten, trekt het apparaat de pluk voorzichtig in de krulkamer en wikkelt het automatisch om de cilinder in de kamer. Je haar wordt verhit van alle kanten om een perfecte gelijkmatige krul te creëeren.

Cool Air Smart Systeem

De sleutel tot lang houdende golven, wanneer je deze creëert met hitte, is om de krul te zetten door middel van koele lucht. Wanneer de pluk haar uit de Wave Secret Hair wordt losgelaten na het krullen, zorgt het unieke Cool Air Smart System dat de krul wordt gekoeld door een zachte luchtstroom, om te koelen zonder dat de krul uiteen geblazen wordt.

“Het Cool Air Smart Systeem blaast automatisch zacht koele lucht uit die de krul helpt te zetten, zodra deze wordt losgelaten. Wanneer de gebruiker het handvat opent wordt koele lucht naar binnen gezogen door het filter en direct op de pluk uitgeblazen.” Simon Potts – Product Marketing Director (Europe en UK) bij BaByliss.

Hoe Creëer je de French New Wave?

Of je nu het maken van lang houdende krullen, rommelige zachte golven of delaatste French New Wave trend onder deknie wilt krijgen, de BaByliss Wave SecretAir is de perfecte tool om de gewenste stijlmee te creëren. De krulrichting kan ingesteld worden op rechtsom, linksom en om-en-om en geeft je zo totale vrijheid.

Golventrend

De French New Wave trend is een subtielere vorm van de golventrend, meer slag dan uitgesproken golven. De sleutel voor deze look is om de krulrichting van de golven af te wisselen zodat het haar zacht en natuurlijk oogt. Je hoeft niet bang te zijn dat je haar er plat uit komt te zien. Je plaatst de styler namelijk bij je haarwortel. Hierdoor wordt je volledige lok gekruld en ziet die er mooi en glanzend uit.

Langhoudende golven

Dit is echt een gamechanger voor de consument – doordat je de mogelijkheid hebt om de krulrichting te bepalen kun je de richting zelf per lok zelf instellen of kiezen voor de automatische om-en-om stand. Als je graag krullen of golven in je haar wilt, maar altijd hebt geworsteld met het creëren daarvan, is dit voortaan je go-to tool. En dankzij degelijkmatige hitteverdeling houden de golven ook nog eens lang. Dat is toch geweldig!

Voor alle haartypes!

Het apparaat werkt op alle haartypes, inclusief dikker of natuurlijk krullend haar, en als bijkomend voordeel kun je er grotere plukken haar mee stylen zonder dat het haar vastkomt te zitten. Voor optimale resultaten is het altijd handig om het haar voor te bereiden met een stylingproduct. Kam het haar na de styling nog even door voor de ultieme losse golf.

Mijn review

De Wave Secret Air van BaByliss is echt een gamechanger! Ik heb dik en halflang haar en was best wel sceptisch of de krullen wel goed zouden pakken bij mij en lang zouden houden. Ik ben zeer aangenaam verrast en onder de indruk! Lees goed de handleiding door voordat je begint met het stylen. Je moet de veiligheidsinstructies goed doornemen, want je wilt niet dat je haar vast komt te zitten in de styler.

Het gebruik is echt easy! Ik had in twintig minuten heel mijn haar vol met mooie krullen! Dat duurt bij de kapper toch wel langer! Dus wat dat betreft is de styler echt een hebbeding voor mij. Ik houd er niet van om te lang bezig te zijn met mijn haar, dan is de Wave Secret Air echt een uitkomst. Ik ben er blij mee en zal hem vaak gaan gebruiken. Je kunt er ook mee experimenteren en iedere keer andere krullen en coupes mee maken.

Tip: Je krullen nog langer laten zitten? Laat ze na het stylen eerst afkoelen, daarna insprayen met een goede hairspray. Pas later ga ik met mijn handen erdoor heen om de krullen wat losser te maken. Op deze manier zakken ze niet snel uit!

Lees ook mijn review van de BaByliss 9000 Cordless Straightener

Genoten van dit artikel? Dan vind je dit ook leuk!

Nog geen comments

    Laat een reactie achter

    error: This content is protected. Copyright © 2024 Your Travel Reporter. All rights reserved.