Menu

Babor Adventskalender 2022: een ultieme verwenning voor je huid

Babor Adventskalender 2022

In deze hectische tijden wordt wellness in ons dagelijks leven steeds belangrijker. Even bijkomen en een momentje voor jezelf vinden om weer in balans te komen. Wellness gaat voor mij verder dan alleen je lichaam en beweging. Het omarmt ook aspecten zoals voeding, beauty, slaap en mindfulness. Want stress heeft wel degelijk invloed op je huid. Ik roep wel eens tegen mezelf in de spiegel: ‘When you look good, you feel good!‘. En dat is zo waar! Je bent zelfbewuster en gelukkiger als je je mooi en lekker in je vel voelt. Ik probeerde daarom de nieuwe Adventskalender van BABOR. De geconcentreerde werkstoffen van BABOR’s intensieve ampullenkuur zijn heel effectief. Ga de stress tegen en verwen jezelf deze winter met de BABOR Adventskalender 2022 voor een stralend mooie en jeugdige huid!

BABOR: de nr. 1 van de professionele cosmetica in Europa

Het merk BABOR bestaat al meer dan 60 jaar en is made in Germany! De afdelingen onderzoek, ontwikkeling en productie zijn allemaal te vinden in het hoofdkwartier in Aken. Elk product staat van idee tot en met kant en klare potje voor kwaliteit, wetenschap en precisie! Hét icoon in het BABOR assortiment is natuurlijk de ampul. Ieder glazen ampul bevat precies de perfecte dosis aan werkzame stoffen, zodat al 2 milliliter een direct zichtbaar effect heeft.

Duurzame producten

Wat een bijkomend voordeel is dat de huidverzorgingsexpertise producten van BABOR duurzaam zijn. Het team van BABOR is constant bezig met het verbeteren van de processen en ontwikkelen van mogelijkheden om nog duurzamer te werken. De focus ligt op ‘groene productie’. Het milieu beschermen hoort bij de duurzaamheidsfilosofie van BABOR. Deze is niet verbonden aan een specifiek product, maar altijd aanwezig – van het verkrijgen van de grondstoffen tot en met het kant en klare product.

Maak kennis met de sprookjeswereld van BABOR

Dompel je onder in de prachtige wereld van BABOR! Een zee van glinsterende gouden sterren, kleine tere sneeuwvlokjes bedekken de stad Aken, de eerste Kerstliedjes klinken zacht en de zoete geur van Kerstmis hangt in de lucht. De Dom van Aken wordt feestelijk verlicht, het BABOR-huis schittert in kerstsfeer, goud licht schijnt door de ramen en toont de sprookjeswereld van BABOR.

Magisch design van de BABOR Adventskalender 2022

Het elegante ontwerp van de kalender is een eerbetoon aan onze planeet in klassiek zwart en goud: Het silhouet is omlijst door glanzende gouden sterren, terwijl de filigrane sneeuwvlokken de continenten vertegenwoordigen. Om ook de toekomstige kerstfeesten veilig te stellen, beschouwt BABOR milieubewustheid als een deel van hun DNA – “more togive” – zowel voor de huid als voor het milieu. Uiteraard is de kalender volledig plasticvrij! Perfect voor een ieder die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Laat je huid deze feestdagen stralen!

Highlight: 24 days to perfect skin

Niet alleen het design is betoverend, maar ook de BABOR Precious Collection Ampoule Concentrates. Achter 24 deurtjes zitten de perfect op elkaar afgestemde ampullen met werkstoffen verstopt. Deze ampullen zorgen stuk voor stuk voor een stralend mooie, jeugdige huid met Kerstmis.

Het perfecte cadeau voor Kerstmis

Ben je nog op zoek naar een leuk cadeau voor je beste vriendinnen? Voor een individuele touch kan de adventskalender op Babor.de gepersonaliseerd worden met je eigen naam. Hoe leuk is dat? Daarmee is deze luxe adventskalender absoluut een ideaal cadeau om te geven met kerst voor je zus, je vriendin of je moeder! Merry Christmas from BABOR with Love.

Wat zit er allemaal in de BABOR Adventskalender 2022:

Dit jaar is er nog een bijzondere verrassing: voor het eerst zit er achter de deurtjes ook een selectie DOCTOR BABOR POWER SERUM-ampullen. De powerampullen bieden een nóg efficiëntere werking, ongeacht het huidprobleem. Dit is te danken aan de nauwkeurige synergie van zeer krachtige cosmeceutische werkstoffen en de sterk geconcentreerde werkstofpower van de wereldberoemde BABOR-ampullen.

 • 3× Multi Vitamin: De vitamineboost geeft de verzwakte huid weer nieuwe energie – voor een gezonde, frisse en stralende huid.
 • 1× Hydra Plus: hyaluronzuur geeft op intensieve wijze vocht aan de huid en vult op duurzame wijze het vochtgehalte van de huid aan.
 • 2× Algae Vitalizer: Maximale hydratatie en vitaliteit voor een sterker microbioom, dankzij extracten van groene algen en plankton.
 • 2× Perfect Glow: Directe glow en een gladde, vlekkeloze huid, de hele dag door. Voor uitstraling en een gelijkmatigere huid dankzij glowpigmenten, polysachariden en Perfection-peptiden.
 • 3× Active Night: Werkstofpower voor een onmiddellijk gekalmeerde huid, minder roodheid en geen gespannen gevoel. Nachtelijke ontspanning – voor een geregenereerde en verzorgde huid ’s morgens.
 • 3× 3D Firming: Voor gedefinieerde contouren, een voelbaar stevigere huid en minder rimpels.
 • 3× Lift Express: De ultieme antirimpel-ampul met direct effect, dankzij mariene exopolysachariden en de lifting-werkstof.

DOCTOR BABOR POWER SERUM-ampullen

 • 3× DOCTOR BABOR POWER SERUM AMPOULE BetaGlucan: Concentraat met beta-glucaan, microzilver voor een intensieve verzorging voor een direct gekalmeerde en verstevigde huid.
 • 1× DOCTOR BABOR POWER SERUM Hyaluronic Acid: Revolutionaire vochtigheidsbooster voor directe hydratatie en opvulling met 8 verschillende hyaluronzuren en aanvullende tripeptiden
 • 3× DOCTOR BABOR POWER SERUM AMPOULE Vitamin C: Een stralende teint en anti-aging ampul voor een zichtbaar geoptimaliseerd huidbeeld – vitamine C en linoleenzuur zorgen voor een gelijkmatigere en gladdere huid.    

Dankzij de sterk geconcentreerde formule zorgt de ampullenkuur ervoor dat je huid er na 24 dagen vitaler, vochtiger en gezonder uitziet. Jij bent klaar voor de feestdagen! De Adventskalender is verkrijgbaar vanaf 79,90 euro.

Meer lezen over beauty & lifestyle? Lees dan ook:

*Dit is een samenwerking met BABOR. Lees meer hierover in de Disclaimer.

Nog geen comments

  Laat een reactie achter

  error: This content is protected. Copyright © 2024 Your Travel Reporter. All rights reserved.