Menu

Harbour Club Den Haag: the new place to be!

Harbour-Club-Den-Haag

The Harbour Club Den Haag zit maar op een steenworp van mijn huis vandaan. Ik had er veel over gehoord, maar toch was ik er nog niet eerder geweest. Daarom was ik blij verrast een uitnodiging te mogen ontvangen om hun vernieuwde menukaart te komen uitproberen. Ik wilde natuurlijk niet missen wat The Harbour Club te bieden heeft! Je vindt the Harbour Club Den Haag op de 5e verdieping van het BINK36 gebouw. Alleen al voor het adembenemende uitzicht over de skyline van Den Haag zou je hier een keer een drankje moeten doen!  De perfecte locatie voor je eerstvolgende vrijdagmiddagborrel als je het me vraagt. In dit artikel vertel ik je alles wat je moet weten over deze vernieuwde hotspot. Beter zelfs, ik laat het je zien door mijn lens!

Over The Harbour Club     

The Harbour Club is al jaren een begrip en biedt een indrukwekkend portfolio aan restaurants waarbij gastvrijheid en culinair topniveau met een internationale allure centraal staan. De zes restaurants zijn gevestigd in Amsterdam-Oost en Zuid, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Vinkeveen. Daarnaast beschikt het merk ook over een eigen theater in Amsterdam-Oost: The Harbour Club Theater waar o.a. de eigen productie VEGAS met Hans Klok als main act van de show wekelijks te zien is. Alle restaurants hebben dezelfde Harbour Club touch met een blend tussen industrieel en fashionable chic met de unieke muurschilderingen van neo-popart kunstenaar Selwyn Senatori. Een bezoek aan The Harbour Club staat garant voor een avondje glitter & glamour en intens genieten dus. Je komt hier om te zien & gezien te worden, so dress to impress. Als je ervan houdt om je op te tutten voor een avondje uit, is dit de plek voor jou!

Bijzonder uit eten: proef de vernieuwde menukaart

De vernieuwde menukaart met heerlijke gerechten biedt voor elk wat wils. Je kunt hier terecht voor sushi, vis, steaks en natuurlijk de beste bubbels die er maar te vinden zijn. Ook voor vegetariërs is er best veel te kiezen waaronder een taco, edamame en overheerlijke spruitjes. Trust me, deze wil je proeven! Ik was behoorlijk onder de indruk van de grootte van de ruimte van The Harbour Club Den Haag. Het restaurant beslaat een open ruimte van maar liefs een oppervlakte van 1.400 m², dat is enorm! Je hebt een schitterende bar in het midden, een buitenterras en een wijnklimaatkast met duizenden flessen. De sfeer is in alle vestigingen hetzelfde, van prachtige muurschilderingen van kunstenaar Selwyn Senatori tot de gouden haaien boven de centrale bar. Al het bling maakt best wel indruk! Dit is een hotspot om je ogen uit te kijken. Het meest indrukwekkend vond ik toch wel het adembenemende uitzicht over de skyline van Den Haag. Vooral ’s avonds is dit echt een plaatje om te zien!

De prijs is niet verkeerd

Een avondje Harbour Club doe je niet iedere weekend, het mag wat kosten. Sinds oktober echter kunnen gasten op minder drukke dagen een scherpere prijs krijgen voor hun gerechten en dranken in The Harbour Club vestigingen Amsterdam-Oost, Rotterdam, Den Haag en Eindhoven. Een gedurfde stap om te gaan werken met flexibele prijzen zoals hotels en vliegmaatschappijen al jaren doen, maar hiermee wil The Harbour Club een revolutionaire cultuuromslag in de Nederlandse horeca teweeg brengen. En uiteraard de gasten blij maken die profiteren van een bezoek aan de restaurants in het begin van de week.

➞ Lees ook mijn review over Gallery61 in de Passage van Den Haag

Korting op doordeweekse dagen

Op rustigere dagen zoals maandag tot en met woensdag en sommige zondagen zijn er volop mogelijkheden en kan het voordeel oplopen tot 10% of zelfs 20% vergeleken met de normale prijsstelling. Dat scheelt!

Check de agenda voor events

The Harbour Club organiseert regelmatig leuke thema-avonden en events, check dus zeker de wekelijkse agenda. Zo heb je eens in de maand de Bottomless brunch op zondagmiddag, waarbij je 2 uur lang onbeperkt Mimosa’s kunt drinken, terwijl je geniet van een 3 gangen menu. Als het mooi weer is, ben ik zeker van plan een drankje te gaan doen op de rooftop terras met een lekker wijntje! Ben jij hier binnenkort ook te vinden? 

P.s. parkeren voor de gasten van The Harbour Club is gratis!

*Dit is een samenwerking. Lees meer hierover in de Disclaimer.

Nog geen comments

    Laat een reactie achter

    error: This content is protected. Copyright © 2024 Your Travel Reporter. All rights reserved.