Menu

5 x mooie badpakken voor de perfecte beach look deze zomer

Mooie-badpakken-BARTS-Amsterdam

Het is lente en we mogen weer want de zomer is om de hoek! Ben je alweer hard aan het werk voor je ultieme beach body? Ik niet hoor, ik heb een voorkeur voor mooie badpakken waarin je geen strak lichaam hoeft te hebben. Gewoon lekker jezelf zijn, maar toch mooi en stijlvol voor de dag komen. Daarom ben ik dol op de badpakken van BARTS Amsterdam. De badpakken van BARTS hebben een speciale voering voor een afslankend effect. Hoe gaaf is dat? Gecombineerd met stijlvolle vouwen op de juiste plekken en voorgevormde cups levert dat de perfecte badpak op die altijd mooi zit! Daarmee creëer je de perfecte beach look deze zomer en steel je gegarandeerd de show!

Flaneren in de Caribbean

Zoals je weet ben ik ieder jaar op een van de eilanden in de prachtige Caribbean te vinden. The beach is my happy place dus ik heb nooit genoeg badpakken in huis als je het me vraagt! Ook houd ik wel van wellness en sauna’s zo nu en dan. Omdat ik klein van stuk ben en een specifieke smaak en stijl heb, is het meestal wel een zoektocht om mooie badpakken te vinden. Badpakken die goed zitten en ook nog eens flatteus zijn! Maar sinds ik BARTS Amsterdam ken, is dat gelukkig verleden tijd. Want ze hebben voor ieder lichaam mooie swimwear die bij je past!    

Foto: Tropical Vibes met de TASMAN PLUNGE ONE PIECE: mijn favoriet vanwege de prachtige kleurencombinatie en palmbomen motief.

Lees ook: 8 Caribische eilanden die je moet zien

Verfrissende, modieuze swimwear

De nieuwe SS23 collectie van BARTS neemt je mee op een onvergetelijke reis langs de mooiste kustlijnen ter wereld. De flow van water herinnert ons aan onze natuurlijke staat van zijn: veranderlijk, zelfbewust en veerkrachtig. Het inspireerde BARTS om nieuwe stijlen en pasvormen te creëren die doordrenkt zijn met een gevoel van innerlijke rust en balans. Iets waar ik me zeker in kan vinden! Ontdek de nieuwe verfrissende, modieuze swimwear -en accessoire collectie voor deze zomer.

Foto: de ALIRA SHAPING ONE PIECE met prachtige stijlvolle mesh-inzetstukken. Hij is volledig gevoerd en de voorkant heeft een powernet-voering voor een afslankend effect. 

Mooie badpakken met unieke kleurenpalet

De swimwear collectie is opgebouwd rondom zes verschillende thema’s, die vertaald worden naar meerdere stijlen. Het kleurenpalet bestaat uit rustieke, aardse kleuren als burgundy, navy, zwart en off white, met een hint van lemon, magenta en rood. Het is een frisse en vernieuwende collectie met vrolijke kleuren, artistieke prints, luxe stoffen én tijdloze basics. Ik ging zelf voor de zachte en vrouwelijke kleuren als zacht rose, burgundy en natuurlijk het afslankende en tijdloze zwart, daarmee zit je altijd goed!

Foto: De Como Plunge One Piece is een sportief model badpak. Het is een kleurblokontwerp in een mix van matte en glanzende stof. Met uitneembare pads, zo handig!

Perfecte pasvormen met de shaping en sculpting one piece badpakken

Oog voor detail en pasvorm zit in het DNA van BARTS en daarom heeft de collectie voor dames een sterke focus op vrouwelijke (pas)vormen, met nauwsluitende badpakken en goed passende bikini’s. BARTS maakt niet alleen een Fashion statement door verrassende prints en nieuwe designs te introduceren, ook bestaat een gedeelte uit gerecyclede materialen. Zelfs je badpak kan tegenwoordige helemaal duurzaam. Wat ook fijn is dat sinds dit jaar de badpakken nu ook in maat 34 beschikbaar zijn. Dus heb je maatje petite, dan zul ook jij hier zeker slagen!

Retro stijlen

Geïnspireerd door de jaren ’70, ’80 en ’90 zien we deze zomer bikini’s en badpakken in flashy prints. Een retro collectie in nostalgische designs en opvallende kleuren. Traditionele maritieme kleuren, zoals wit en donkerblauw, brengen balans in de collectie. 

Trendy tops 

De SS23 collectie is verrijkt met sportieve long sleeve crop tops in verschillende prints die te mixen en matchen zijn met verschillende bikinibroekjes. Nieuw is het gebruik van doorschijnende stof, terug te vinden in de “Silver Sea’s” lijn. Naast een uitgebreide bikini -en badpakken collectie voor dames, zijn er dit seizoen opnieuw ook items voor mannen en kids.

Foto: de Isla Shaping One Piece met glanzende stof en stevige binnenvoering.

Lees ook: 10 x de mooiste stranden van Curaçao

Strandkleding en accessoires: maak de look compleet


De dames swimwear collectie wordt compleet gemaakt met een nieuwe lijn strandkleding. Je kunt je bikini of badpak mixen en matchen met verschillende kaftans, jurken en luchtige broeken voor een elegante look. 

Marilyn Monroe badpak

Naast bad -en strandkleding is er een mooie nieuwe accessoire lijn ontworpen. Ook hier zien we stijlen met een knipoog naar de jaren ’70, denk aan petjes en hoeden gemaakt van zacht badstof en crochet hoedjes in hippie stijl. Daarnaast is er een breed scala aan bucket hats in verschillende dessins, tassen, sieraden en raffia accessoires om je outfit mee op te fleuren. Bij BARTS vind je deze zomer alles voor een perfecte beach look.

Foto: de Solid Sculpting One Piece, een badpak die me doet denken aan Marilyn Monroe, very stylish! Hij is trouwens volledig gevoerd en de voorkant heeft een powernet-voering voor een corrigerend effect.

Mooie badpakken met korting

Ben je benieuwd naar de nieuwe Spring-Summer collection van BARTS Amsterdam? Neem alvast een kijkje. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief krijg je gelijk 10% korting op je eerste bestelling!

Voucher winnen!

Lijkt het je wel wat om te gaan shoppen bij BARTS Amsterdam? Speciaal voor mijn lezers is er een voucher van 50 euro te winnen! Stuur me een berichtje of laat hieronder een reactie achter en wie weet ben jij de gelukkige winnaar!

*Dit is een samenwerking. Lees meer hierover in de Disclaimer.

2 Comments

  • Sarah
    4 mei 2023 at 12:35

    Hi Mila,

    Zo leuk dat je dit jaar weer een stukje schrijft over BARTS. Al tijden een enorm fan van je blogs en BARTS!

    Enorm leuke collectie hebben ze weer! Vorig jaar zag ik je blogpost te laat, dus kon ik niet meer mee doen om de voucher te winnen. Hopelijk nu op tijd.

    Ik zou het ontzettend leuk vinden om met de voucher een zomerse look bij BARTS te scoren.

    Heel benieuwd wie de gelukkige winnaar gaat worden.

    Groetjes!

    Reply
    • your travel reporter
      9 mei 2023 at 13:18

      Dankjewel voor je lieve bericht Sarah! Fingers crossed, ik zal voor je duimen! Groetjes Mila

      Reply

Laat een reactie achter

error: This content is protected. Copyright © 2024 Your Travel Reporter. All rights reserved.