Menu

Wat te doen tegen slaapproblemen? Mijn tips en aanraders!

Slaapproblemen?-Pranamat-eco

Zoals je weet heb ik al jaren last van slaapproblemen. Ik heb een drukke baan, ik sta altijd aan en mijn gedachten zijn nooit stil! Vooral als ik wil gaan slapen is het erg moeilijk om rustig te worden in mijn hoofd. Jammer genoeg bestaat er geen uit knop voor m’n gedachten. Ik heb alles wel geprobeerd. Ik geloof er heilig in dat je bent wat je eet en ben daarom dus erg voorzichtig met zomaar slaappillen proberen. Toen ik via een vriendin hoorde over de Pranamat Eco was ik wel nieuwsgierig. Hier wilde ik meer van weten! Ben je ook benieuwd? Lees dan snel verder over mijn ervaring met de Pranamat Eco.

Ook Slaapproblemen?

Een goede nachtrust is zo belangrijk! Het heeft invloed op hoe je de volgende dag wakker wordt, uitgerust en met energie of helemaal brak waardoor je ook de rest van de dag minder productief zult zijn. Door goed te slapen voel je je beter, fitter en gelukkiger. Wist je trouwens dat ’s nachts terwijl je slaapt je lichaam zich ook herstelt? Ook daarom is een goede nachtrust onmisbaar! De Pranamat Eco zou je kunnen helpen met beter en dieper te slapen, dus daar had ik wel oren naar! Hoe dan?

Wat is de Pranamat Eco?

De Pranamat Eco is een soort moderne spijkermat. Het maakt gebruik van acupressuurmassage om je slaapkwaliteit te verbeteren. Misschien ben je wel bekend met acupressuur met de naalden? Nou, de Pranamat heeft heel veel spikes in de vorm van lotusbloemen. Deze lotuspunten masseren je huid diep en gelijkmatig. De spikes zien er best wel scherp en pijnlijk uit, daarom was ik benieuwd om het uit te proberen! Zou het echt pijn doen of niet?

Mijn ervaring met de Pranamat Eco

De eerste keer dat ik op de mat ging liggen heb ik het bijgehouden met een timer. Je gaat dus met een blote rug op de mat liggen. Dertien minuten lang verging ik van de pijn en wilde ik telkens verliggen om een betere of minder pijnlijke houding te vinden. Het leek wel eindeloos, maar op een gegeven moment kwam er een ontspanning over me. Mijn huid werd warm, ik voelde de pijn en de spikes niet meer en kon zelfs ontspannen. Na de sessie van 20 minuten was mijn rug helemaal rood en vol met de afdrukken van de spikes, maar ik voelde me wel beter!

Tip: heb je een gevoelige huid? Ga dan de eerste keren met een dun T-shirt aan op de mat liggen totdat je er beter tegen kan!

De voordelen van de Pranamat Eco

 Ik ben toen iedere avond voor het slapen gaan op de Pranamat Eco gaan liggen. Ik moet zeggen dat het me echt heeft geholpen! Ik val beter en sneller in slaap. Waar ik normaal urenlang lag te woelen ben ik nu veel sneller weg! Heerlijk! De mat heeft ook nog andere voordelen:

  • Helpt snel in slaap te vallen
  • Bevordert een diepere en meer rustgevende slaap
  • Geeft endorfine vrij, hormonen van geluk, waardoor het gevoel van rust en tevredenheid toeneemt
  • Bestrijd angst, vermoeidheid en stress
  • Bevordert een aangenamer ontwaken

Hoe het helpt

De meer dan 10 000 Lotusdrukpunten stimuleren de bloed- en lymfestroom vanaf de eerste minuut. Dit verbetert de microcirculatie van je huid, spieren en inwendige organen. Deze krijgen meer zuurstof waardoor je zelfgenezing in gang wordt gezet.

Je kunt de Pranamat Eco op verschillende manieren gebruiken voor verschillende gebieden. Je kunt het gebruiken als rugmassage, nekmassage, buikmassage, hand- en voetmassage en als massage om je huid te verstevigen. Het helpt met vermoeidheid tegen gaan, tegen rugklachten en kan je een energieboost geven. Zoveel voordelen! Ik gebruik de mijne nu echt iedere dag. Ook als ik uit mijn werk kom en uit mijn hoofd wil komen, dan hoef ik alleen maar 20 minuten op m’n mat te gaan liggen. Daarna ben ik direct in een anderen stemming en stressvrij!

Speciale aanbieding

De Pranamat ECO is verkrijgbaar in 6 standaard kleuren en 5 limited edition kleuren. Je hebt hem o.a.  in rood, paars en rose. De donkerrose mat die ik heb, is een Limited Edition. Je kunt ook een set nemen met een mooie draagtas erbij. Dan kun je je mat makkelijk meenemen als je een keer een weekend weg gaat bijvoorbeeld. Lijkt het je wel wat om de Pranamat Eco uit te proberen en wil je er ook een? Bestel hem nu hier via mijn link dan krijg je een speciale aanbieding! Of gebruik code MILA bij het afrekenen.

Meer tips lezen over beter slapen?

Ik heb van alles uitgeprobeerd, dus als je benieuwd bent, lees dan ook mijn blog over de Kneipp producten met natuurlijke oliën die je helpen met beter slapen. Of verbeter je biologische ritme met de lichttherapie bril van Ayolite, ook dat kan enorm helpen. Heb je nog tips? Laat het me weten in de comments!

Nog geen comments

    Laat een reactie achter

    error: This content is protected. Copyright © 2024 Your Travel Reporter. All rights reserved.