Menu

De On The Go Blender van Cuisinart: perfect voor op reis!

On-the-go-blender

Zoals je weet ben ik vaak op reis en schiet het gezond eten er wel eens bij in. Vooral met het ontbijt helaas. Maar dat is nu verleden tijd! Want met de draadloze on the go blender van Cuisinart kan ik overal met gemak mijn ochtend smoothie maken. Meer weten? Lees dan snel verder!

Nieuwe draadloze collectie van Cuisinart

Met alle prestaties van Cuisinart en zonder verlies van stijl, want de mixers van Cuisinart zijn een lust voor het oog. Hak, klop en mix volgens jou inspiratie, met de nieuwe collectie draadloze keukenapparaten. Tijd en ruimte is schaars, vooral in de keuken. Als het om nieuwe apparaten gaat, is het essentieel om iets te kiezen dat je leven gemakkelijker maakt en je eten sneller klaarmaakt, zonder dat het in de weg zit.

Dankzij de nieuwste lithiumion batterijen biedt Cuisinart’s Cordless Collection krachtige prestaties met fantastische resultaten, waar je het ook gebruikt.

Geen stopcontact meer nodig!


Stop de zoektocht naar stopcontacten, vergeet je zorgen over snoeren die over de kookplaat hangen of in de weg zitten en profiteer ervan om je apparaten overal mee te nemen om te koken. Zonder kabel en met een elegant design zijn perfect op elkaar afgestemd, klaar om met trots getoond te worden in jouw keuken.

The Cordless Collection

Makkelijk op te bergen en snel op te laden. Dankzij de technologie van de lithiumion batterijen zijn de apparaten klaar voor gebruik wanneer jij dat wil en je trouwens behoorlijk wat tijd bespaart. Zonder hun onmiskenbare stijl te vergeten.

Draadloze on the go blender

Deze compacte en krachtige draadloze blender heeft een PBA-vrije plastic mengbeker van 450 ml. Zijn lichte basis maakt het mogelijk om hem overal mee te nemen en te genieten van vers gemixte bereidingen. Ik ben zo blij met het compacte formaat. Ik heb thuis een blender staan en hier kun je echt een liter smoothies mee maken. Misschien zelfs meer. Maar vanwege het formaat neem je deze niet even mee. Ook ben je wel wat langer bezig met het schoonmaken ervan. Maar met de On the Go Blender van Cuisinart draai je je hand er niet voor om om even snel een smoothie te maken en mee te nemen.  Na 2 uur opladen zul je genoeg vermogen hebben om ongeveer 8 smoothies te mixen. Inclusief drinkdeksel en messenbeschermkap. Zo handig! Vanwege het kleine formaat neem je hem zo overal mee naartoe ook naar de gym. Hij past zelfs makkelijk in je handbagage. Weekendje weg? Je On the Go blender kan gewoon mee in je koffertje. Heel fijn, ik ben er echt blij mee.

Draadloze On The Go Blender €99,90

Dankzij zijn luchtdichte behuizing en zonder kabel kun je met de “On The Go Blender” smoothies, cocktails of andere vinaigrettes in een handomdraai maken, overal waar je naartoe gaat.

Meer uit de collectie:

Draadloze Pro Staafmixer

Krachtig, lichtgewicht en perfect voor het maken van soepen, sauzen, smoothies en cocktails. Hij is jouw perfecte handlanger om eiwitten op te kloppen, om een romige bereiding te maken of een heel lichte slagroom. Bespaar nog meer tijd met de kleine hakmolen om binnen enkele seconden groenten en kruiden te hakken of te malen. Na 130 min. opladen genoeg vermogen voor ca. 30 min. continu gebruik.
Draadloze Pro Staafmixer € 119,90

Draadloze Power Handmixer

Krachtige en betrouwbare draadloze mixer met 5 snelheidsinstellingen en 20 minuten continu gebruik na 130 minuten opladen. Het steande ontwerp neemt minder ruimte in besleg op het aanrecht, is makkelijk op te bergen en heel makkelijk schoon te maken: zijn twee roestvrijstalen gardes zijn vaatwasmachinebestendig.
Cuisinart Draadloze Power Handmixer €99,90

Draadloze 4 IN 1 Wijnopener

Open zonder enige moeite je favoriete wijnflessen, met zowel natuurlijke als synthetische kurken. Bevat een capsulesnijder en een beluchter om de wijn te oxideren voor het serveren. Een vacuümpomp met datumaanduiding is ook inbegrepen om de versheid van de geopende wijn te bewaren. Na 2.5 uur opladen opent de wijnopener ongeveer 50 flessen.
Draadloze 4 in 1 Wijnopener € 79,90

Draadloze  Mini Prep Pro

Draadloos gemak met een multifunctioneel mes voor hakken en malen. Perfect voor het hakken van groenten, het malen van noten en het mengen van dips en sauzen. Met BPA-vrije vaatwasmachinebestendige kom. Na 130 min. opladen genoeg vermogen voor ca. 20 min, continu gebruik.
Cuisinart Draadloze Mini Prep Pro €99,90

Interessant artikel? Dan vind je dit ook leuk!

*Dit is een samenwerking. Lees meer hierover in de Disclaimer.

Nog geen comments

    Laat een reactie achter

    error: This content is protected. Copyright © 2024 Your Travel Reporter. All rights reserved.