Menu

Masters Expo 2023: Een Uniek Event in RAI Amsterdam

Masters-Expo

In de bruisende stad Amsterdam vond onlangs het unieke Masters Expo 2023 event plaats, gehost in de gerenommeerde RAI Amsterdam. Dit buitengewone evenement bracht professionals en bedrijven samen in een stimulerende omgeving waarin kennisdeling, netwerken en inspiratie centraal stonden. Ik kende deze beurs nog van vroeger toen heette het de miljonairsfair. Door de jaren heen is de naam van de beurs veranderd in Masters of LXRY en nu dus in Masters Expo. Als thema had de beurs dit jaar: The Magical Edition!

Masters Expo: Welcome to the capital of great business

Van 7 tot en met 11 december namen circa 350 nationale en internationale (familie)bedrijven – uit bijna twintig verschillende branches – deel aan Masters Expo. Denk hierbij aan kwalitatieve koplopers uit de lifestyle branche die leidend en verbindend zijn. Dit alles kwam samen in RAI Amsterdam met een congres oppervlakte van 40.000 m²! Dat is even groot als vier voetbalvelden! Het is dus een groots evenement. Ik was heel nieuwsgierig om het eindelijk een keer zelf mee te maken. In dit artikel deel ik een impressie van deze fantastisch inspirerende beurs. Ook als je hier niet komt om zaken te doen is het leuk om een kijkje te nemen in deze inspirerende wereld.

Netwerken in Stijl

Een van de voordelen van de Masters Expo was de gelegenheid om te netwerken met vertegenwoordigers van vooraanstaande bedrijven en organisaties. De beurs werd bezocht door meer dan 40.000 bezoekers. Samen presenteerden honderden bedrijven en merken zich vanuit grote, kleine en pittoreske stands. De een nog mooier dan de ander. Een levendige arena waar expertise, vakmanschap, visie en kansen trots samenkwamen. Heel indrukwekkend om te zien. Op donderdag kon je alles als eerste bewonderen tijdens The Preview. De zaterdag staat in het teken van VIP-day, de zondag heet Sophisticated Sunday en Business Monday! Per dag varieert de prijs van de entree.

Het ontdekken van nieuwe horizonten

Op Masters Expo kon je deze dagen ruim 50 wijnen proeven bij VINVIN Wines. Ook kon je culinaire hotspots ontdekken en netwerkevents bij wonen. Een spraakmakend aanbod van gastronomie en live kunst zorgden voor gezelligheid en plezier. Al met al genoeg om je ogen uit te kijken! Ik was er vooral voor de vertegenwoordigers uit de reiswereld zoals Explora Journeys, TUI, Corendon en nog veel meer.

Master Talks

In het MASTERS TALKS Café kwamen topondernemers, decision makers en young professionals samen in een intieme setting waar dagelijks interviews en lezingen plaatsvonden. Hier werd o.a. de impact van AI op het bedrijfsleven onder de loep genomen, deelden vooraanstaande investeringsexpert inzichten over de trends voor het komende jaar en werd er een intrigerende kijk gegeven op economische thema’s.

Kunst van Eva Miedema

Ik was vooral onder de indruk van de vele kunstenaars die op de beursvloer aanwezig waren. Van innovatieve glasblazers uit Oostenrijk tot kunst van Nederlandse bodem zoals van Eva Miedema. Ze focust zich vooral op women empowerment en maakt unieke portretten (soms zelfs met bladgoud erin verwerkt) van donkere vrouwen.

Duurzaamheid in de Schijnwerpers

Een opmerkelijk aspect van de Masters Expo 2023 was de nadruk op duurzaamheid. Veel exposanten en sprekers belichtten de rol van duurzaamheid in hun vakgebied en de impact ervan op de samenleving. Deze focus op duurzaamheid weerspiegelt de groeiende bewustwording binnen de academische en zakelijke wereld over het belang van verantwoord handelen en het streven naar een duurzame toekomst.

Masters Expo 2024

Masters Expo ’24 heeft als thema: LA BELLE ÉPOQUE. De beurs zal plaatsvinden van 12 tot en met 16 december in RAI Amsterdam. De zomerse editie van MASTERS zal van 20 tot en met 22 juni plaatsvinden in De L’Europe Amsterdam. Masters Expo 2023 in RAI Amsterdam was een onmisbaar evenement voor iedereen die op zoek was naar inspiratie. Dus ben je er volgend jaar ook bij?

Genoten van dit artikel? Dan vind je dit ook leuk!

Nog geen comments

    Laat een reactie achter

    error: This content is protected. Copyright © 2024 Your Travel Reporter. All rights reserved.